President's Cup

Amikor először gondoltam arra hogy nevezek erre a kiállításra már tudtam, hogy nem tudom majd felvezetni a kutyámat a közelgő térd műtétem miatt, de azt álmomban sem gondoltam mekkor stessz lesz majd nézni ahogy más dolgozik vele. Szóval már elég hamar világossá vált, hogy handlert kell kerítenem Dudu úrfinak. Karácsony előtt pedig az is világossá vált, hogy esélytelen lesz majd normálisan megfürdetni az állatot, mivel a fürdőszobánkat is szét bombázzák Január első napjaiban.

Szóval nem volt egyszerű a készülődés, és a kijutás, de megoldottuk. Nem sokkal azután, hogy kibotorkáltunk, jöttek Mártiék is és kicsit később magával is vitte a kishercegem. Jöttek-mentek, sétálgattak, megfésülte és gyakoroltak. Kunyerált Alex szendvicséből is, kevesebb sikerrel.


A ringben Dudu nagyon szépen dolgozott Mártival, tényleg nagyon jók voltak. Bár így is csak resCAC, resCACIB-ra voltak érdemesek. A leíró bírálat nagyon korrekt volt, de kicsit furcsa, hogy a kiemelt különbségek ellenére is így döntött a bíró úr.

Népszerű bejegyzések